Nog even freewheelen in de winter opruiming maar dan dient zich toch echt weer de nieuwe inkoop periode aan. Inkoop van schoenen voor de volgende herfst en winter wel te verstaan.  Het grootste deel van onze collectie per seizoen wordt echt een half jaar van te voren gekocht.  Veel wikken en wegen want wat deze winter goed werd verkocht hoeft dat het volgende jaar niet te doen.  Lees meer

Alweer 35 jaar

15380361_994841107286931_8846377339513149787_n

Oeps…35 jaar getrouwd alweer! Een paar jaar voor deze foto werd gemaakt zette ik samen met Trudy en mijn zus Jeanette de eerste stappen in schoenenland. Toen nog in de winkel van mijn ouders. Nu nog steeds zijn wij samen met ons team sterk in het “voetenwerk”.
U bent nog lang niet van ons af.

Facelift

Overzichts fotoos dames heren en wandelschoenen (3)

De beste schoenen voor WWW

Onze winkel bestaat al bijna zeventig jaar, maar gaat nog helemaal mee met zijn tijd. Tijdens de zomervakantie is keihard gewerkt aan een totaal vernieuwde winkel. Van den Mosselaar modeschoenen kan nu in een stevig tempo doorwandelen naar de toekomst. Lees meer

Vertrouwd gevoel.

IMG_6889Bij de “voeten 4daags” die we onlangs organiseerde in onze winkel stonden de merken met de beste pasvorm volop in de spotlights. Een heerlijk voeten verwen cadeau was er voor iedere klant.  Een groot succes was het zowel voor het beeld van onze winkel als qua verkoop.  Iedereen bedankt!

Er was deze dagen ook de mogelijkheid om kennis te maken met voetreflex therapie. Lees meer

40MM

Wat fijn dat u wandelt.  Super voor uw lijf en conditie.

U zal misschien niet direct van plan zijn om de reis naar Santiago de Compostella te ondernemen maar het plan om eens een lange tocht te maken of mee te doen met de vierdaagse speelt wellicht in uw gedachte.

Op 7 mei is er bij ons in de regio een prachtige gelegenheid om eens zo’n prestatie tocht uit te proberen.  Zaterdag 7 mei is er in Venhuizen namelijk voor de 43 ste keer de 40 MM sponsortocht.

Een gezellige tocht door de mooie Drieban polder over maximaal 40 kilometer.  U steunt er ook nog een fantastisch goed  doel mee.

Lopen, voeten, schoenen het hoort allemaal bij mijn vak als podoloog.  Ik kan het daarom ook niet laten om u wat tips en trucs te geven als van plan bent deze of andere lange tocht te maken.

  Lees meer

Wat is nieuw dit voorjaar?

Het zijn de snaekers die in de nieuwe voorjaarscollectie het eerste opvallen.  Ze zijn niet meer speciaal van de sportmerken als Adidas of New Balance.

Wandelen is de beste beweging

Als schoenexpert , podoloog en fervent wandelaar ben ik overtuigd geraakt van een paar duidelijke stellingen. Wil ze graag met u delen.

Bellen in de winkel.

In verband met uw privacy helpen wij u niet als u een telefoongesprek voert.

Of :

Met een telefoon aan het oor … dan gaat een andere klant voor.

Lees meer

Hielpijn.

hielspoor_01

Er gaat geen week voorbij zonder mensen in mijn praktijk met hielpijn aan een of soms beide voeten. Over het algemeen roept men dan al gauw dat het wel om een “hielspoor” zal gaan. Maar is dat ook zo ?  Er zijn meerdere oorzaken die een pijnklacht rond de hiel kunnen veroorzaken.

Lees meer