schoenen-banner-mosselaar-2016-2

Facelift

Overzichts fotoos dames heren en wandelschoenen (3)

De beste schoenen voor WWW

Onze winkel bestaat al bijna zeventig jaar, maar gaat nog helemaal mee met zijn tijd. Tijdens de zomervakantie is keihard gewerkt aan een totaal vernieuwde winkel. Van den Mosselaar modeschoenen kan nu in een stevig tempo doorwandelen naar de toekomst. Lees meer

Vertrouwd gevoel.

IMG_6889Bij de “voeten 4daags” die we onlangs organiseerde in onze winkel stonden de merken met de beste pasvorm volop in de spotlights. Een heerlijk voeten verwen cadeau was er voor iedere klant.  Een groot succes was het zowel voor het beeld van onze winkel als qua verkoop.  Iedereen bedankt!

Er was deze dagen ook de mogelijkheid om kennis te maken met voetreflex therapie. Lees meer

hans-wandelt

40MM

Wat fijn dat u wandelt.  Super voor uw lijf en conditie.

U zal misschien niet direct van plan zijn om de reis naar Santiago de Compostella te ondernemen maar het plan om eens een lange tocht te maken of mee te doen met de vierdaagse speelt wellicht in uw gedachte.

Op 7 mei is er bij ons in de regio een prachtige gelegenheid om eens zo’n prestatie tocht uit te proberen.  Zaterdag 7 mei is er in Venhuizen namelijk voor de 43 ste keer de 40 MM sponsortocht.

Een gezellige tocht door de mooie Drieban polder over maximaal 40 kilometer.  U steunt er ook nog een fantastisch goed  doel mee.

Lopen, voeten, schoenen het hoort allemaal bij mijn vak als podoloog.  Ik kan het daarom ook niet laten om u wat tips en trucs te geven als van plan bent deze of andere lange tocht te maken.

  Lees meer

Untitled-1

Wat is nieuw dit voorjaar?

Het zijn de snaekers die in de nieuwe voorjaarscollectie het eerste opvallen.  Ze zijn niet meer speciaal van de sportmerken als Adidas of New Balance.

hans-trudy-mosselaar-wandelen

Wandelen is de beste beweging

Als schoenexpert , podoloog en fervent wandelaar ben ik overtuigd geraakt van een paar duidelijke stellingen. Wil ze graag met u delen.

Bellen in de winkel.

In verband met uw privacy helpen wij u niet als u een telefoongesprek voert.

Of :

Met een telefoon aan het oor … dan gaat een andere klant voor.

Lees meer

Hielpijn.

hielspoor_01

Er gaat geen week voorbij zonder mensen in mijn praktijk met hielpijn aan een of soms beide voeten. Over het algemeen roept men dan al gauw dat het wel om een “hielspoor” zal gaan. Maar is dat ook zo ?  Er zijn meerdere oorzaken die een pijnklacht rond de hiel kunnen veroorzaken.

Lees meer

Witte zolen – zwarte zolen ?

11940705_1184145748267295_4056433222181132474_n11890982_1184145824933954_6322327402862455048_n

Er zijn deze nieuwe wintercollectie steeds meer schoenen en boots met witte zolen.  Wij vinden ze zelf erg leuk maar hoe helpen we onze west Friese klanten van hun angst voor wit af ? Zo vaak horen we : wat een leuke schoenen maar……die witte zolen.  Juist mevrouw, juist die witte zool is wat deze schoen voor u zo leuk maakt.

Lees meer

Een blaar lopen.

70077-behandelen-van-blaren-op-de-voeten  Elk jaar als de vierdaagse van Nijmegen gelopen wordt verschijnen er in het nieuws verhalen over het voorkomen van een blaar bij het wandelen.  Veel tips en adviezen herhalen zich elk jaar en de meeste zijn dan ook wel waardevol.

Maar ook hoor ik elk jaar de commercie met de nieuwste vindingen roepen dat ze het ei van Columbus hebben gevonden en het blarenleed voorbij is.

Lees meer

Ja doeoeoeiiii

fysiotaping

Met enige regelmaat maak ik in mijn praktijk voor podologie gebruik van elastisch tape van het merk “cure”. Fantastisch spul waarmee men bij goed gebruik mooie resultaten behaalt. Het leent zich bij uitstek voor taping van spieren bij overbelasting klachten.

Ook bij verzwikking van de enkel ideaal. Natuurlijk wil de firma die deze tape verkoopt zoveel mogelijk rendement uit het product halen. Daarom worden steeds meer gebieden van toepassing “ontdekt” en wordt de tape hiervoor sterk aanbevolen. Prima hoor, maar blijf hierbij wel aan de goede kant van de streep.

Lees meer